x
x

Forward in Health Innovation program - ideje za inovacije u zdravstvu, rok 8. 5.

  03.05.2024.

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da su otvorene prijave za treću generaciju Forward in Health Innovation programa. Organiziraju ga Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health huba za Hrvatsku i Smion.

Forward in Health Innovation program - ideje za inovacije u zdravstvu, rok 8. 5.

Treću godinu za redom Centar za istraživanje razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u partnerstvu sa Smionom, tvrtkom za razvoj startup ekosustava, provodi specijalizirani program za podršku zdravstvenim inovacijama Forward to Health Innovation.

Program se temelji na CIMIT metodologiji upravljanja inovacijskim ciklusom posebno prilagođenoj zdravstvenim rješenjima, a cilj mu je podržati razvoj inovacija u zdravstvu i pritom smanjiti poslove, tehnološke, kliničke i regulatorne rizike s kojima se susreću nove ideje u razvoju.

Forward to Health Innovation vodi timove kroz ključne korake potrebne da bi razvili zdravstvenu inovaciju putem radionica, mentorske podrške, savjeta, ali i kontakta koji će olakšati polaznicima pristup potencijalnim korisnicima i uspješnu primjenu njihovih rješenja. Nudi i mogućnost da svoje projekte predstave investitorima i potencijalnim poslovnim partnerima.

Bliži se rok za prijave - 8. svibnja 2024. Prijave se obrađuju po redoslijedu pristizanja, a broj mjesta za sudjelovanje je ograničen.
 
Ako imate ideju za inovaciju u području medicine, ili znate nekoga tko ju ima, nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da:
 

  • Istražite korisničku potrebu za Vašim rješenjem
  • Naučite istraživati tržište
  • Osmislite vrijednosnu ponudu za Vaše rješenje
  • Napišete opis ključnih korisničkih i tehničkih značajki minimalno održivog proizvoda (MVP)
  • Stvorite poslovni plan i plan razvoja Vašeg rješenja
  • Predstavite Vaše rješenje pred investitorima i ključnim dionicima iz zdravstva

 Prijave: https://bit.ly/FtHI2024-prijave 
 
Više o onome što možete dobiti sudjelovanjem u programu doznajte ovdje: https://healthinno.eu/ 
 
Za sva pitanja ili nedoumice vezane uz program ili vašu prijavu, slobodno se obratite direktno na health@smion.com  
 
Ako vam je potrebno dodatno savjetovanje, organizatori nude kratki online sastanak.
 
Forward to Health Innovation program u partnerstvu provode Sveučilište u Zagrebu kao EIT Health Hub u Hrvatskoj i Smion, organizacija za podršku startup ekosustavu.  

Program je podržala EIT Health zajednica znanja i inovacija. Već treću godinu zaredom pruža fokusiranu podršku pojedincima i timovima koji razvijaju inovativna rješenja u zdravstvu u Hrvatskoj.

Izvori: Centar za istraživanje razvoj i transfer tehnologije Sveučilište u Zagrebu

Medicinski fakultet u Zagrebu